Financiering

LEASE EN FINANCE - PRIVÉ PRODUCTEN

Financieringsmogelijkheden die passen bij uw manier van leven. Ook dat is Volvo.

Flexibel en Transparant

Profiteer van financieringsmogelijkheden met maximale bewegingsvrijheid.

Er is niets fijners bij het kopen van een nieuwe Volvo dan het gevoel dat u weet dat alles klopt: design, veiligheid en comfort. Van het moment van instappen tot het moment van wegrijden. Waarom zou u aan de financiering van uw nieuwe Volvo niet dezelfde hoge eisen stellen? Het kiezen van een Volvo die bij uw manier van leven past, gaat hand in hand met financieel keuze die daarop aansluiten. Daarom bieden wij een reeks aan financiële producten om u het leven wat gemakkelijker te maken.

Waarom uw auto financiëren via Volvo?
  • - Transparante voorwaarden
  • - Flexibele producten
  • - Eenvoudig te regelen
  • - Scherpe tarieven
Volvo Investeringsplan

Volvo Investeringsplan

Met deze financieringsvorm weet u op elk moment exact waar u aan toe bent. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u desgewenst elke twee of drie jaar in een nieuwe Volvo rijden. Dit is te danken aan de kerngezonde financiële opzet die aan het Volvo investeringsplan ten grondslag ligt. Maximale zekerheid en nog betaalbaar ook. Meer Volvo kan bijna niet.

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

Huurkoop

Huurkoop

Huurkoop (gespreide betaling) is misschien wel de populairste en meest klassieke manier om een nieuwe auto te financieren. En niet voor niets! U leent het aankoopbedrag voor uw nieuwe Volvo, of een deel daarvan. Dat betaalt u in vaste maandelijkse termijnen terug, vermeerderd met rente die tijdens de hele looptijd gelijk blijft. Die looptijd bepaalt u in principe zelf en daarmee ook de hoogte van uw maandelijkse aflossing. Zo kunt u de vaste maandbedragen makkelijk afstemmen op wat u per maand wilt besteden aan uw auto. Vervroegd aflossen kan ook, boetevrij!

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

Meer weten?

Meer weten?

Volvo Car Finance

Winthontlaan 171, 3526 KV Utrecht

Tel: 030 - 638 83 83
Fax: 030 - 638 85 81

info@volvocarfinance.nl